Spring til indhold
Hjem » VW ID.4 Anmeldelse 2024

VW ID.4 Anmeldelse 2024

    Hjem » VW ID.4 Anmeldelse 2024

    Rating: 4 out of 5.

    De Gode Ting

    Rummelighed: ID.4 tilbyder masser af plads i kabinen og bagagerummet, hvilket gør den til en ideel familiebil.

    Køreegenskaber: Med en europæisk følelse i køreegenskaberne og et fast greb om vejen, leverer ID.4 en overraskende sjov køreoplevelse.

    Sikkerhed: ID.4 har opnået topkarakterer i sikkerhed fra Euro NCAP, hvilket understreger dens status som en meget sikker bil.

    De Mindre Gode Ting

    Komplekst infotainmentsystem: Flere påpeger, at betjeningen af bilens mange funktioner via skærmen kan være kompleks og kræver tilvænning.

    Støjniveau: Der rapporteres om et højt støjniveau fra vejen under kørsel, hvilket kan påvirke komforten.

    Begrænset regenerativ bremsning: ID.4 tilbyder ikke en tung regenerativ bremsning, hvilket betyder, at man oftere skal bruge bremsepedalen end i andre elbiler.

    Overblikket

    Volkswagen ID.4 repræsenterer et markant skift mod elektrificering for Volkswagen, og dens lancering har vakt stor interesse. Med dens indtog på elbilsmarkedet udfordrer den eksisterende forestillinger om, hvad en familiebil kan være, ved at kombinere rummelighed, avancerede køreegenskaber, og imponerende sikkerhedsfeatures. Den skiller sig ud ved at tilbyde en rummelig kabine og et stort bagagerum, der gør den ideel til familiebrug, samtidig med at den beholder de køreegenskaber, der er karakteristiske for Volkswagen. Sikkerhedsmæssigt sætter ID.4 også høje standarder, hvilket gør den til et tiltalende valg for den sikkerhedsbevidste forbruger. Med sin elektriske drivlinje tilbyder den en næsten lydløs kørsel, og dens rækkevidde er konkurrencedygtig inden for segmentet, hvilket adresserer en af de primære bekymringer ved elektriske køretøjer: rækkeviddeangst. Denne kombination af egenskaber har positioneret ID.4 som en stærk spiller på elbilsmarkedet og markerer Volkswagen’s ambition om at være førende inden for elektrisk mobilitet.

    Det Udvendige

    ID.4’s design signalerer en ny æra for Volkswagen med sit moderne og funktionelle udseende. De rene linjer og det aerodynamiske udseende er ikke kun æstetisk tiltalende men tjener også et praktisk formål ved at forbedre bilens effektivitet og dermed dens rækkevidde. Designet af ID.4 er udtryk for en fusion mellem funktionalitet og æstetik, hvor hvert element er nøje overvejet for at maksimere bilens ydeevne og brugeroplevelse. Dens bredt appellerende design gør den til et attraktivt valg for en række forskellige forbrugere, fra den miljøbevidste til den teknologiinteresserede. Volkswagen har med ID.4’s design skabt en bil, der ser fremad mod fremtidens bilkørsel, uden at gå på kompromis med det praktiske behov i hverdagen. Dette gør ID.4 til en bil, der både er i stand til at tiltrække opmærksomhed og opfylde de krav, moderne familier stiller til deres køretøj.

    Det Indvendige

    Indvendigt kombinerer Volkswagen ID.4 minimalistisk design med avanceret teknologi for at skabe en brugervenlig og komfortabel kabine. Den store anvendelse af skærme og minimalt med fysiske knapper fremhæver bilens moderne tilgang og digitale fokus, hvilket skaber en følelse af rummelighed og åbenhed i kabinen. Dette designvalg understreger Volkswagen’s ambition om at integrere den nyeste teknologi for at forbedre køreoplevelsen, samtidig med at det sikres, at bilen forbliver intuitiv og tilgængelig for føreren. Det moderne cockpit kræver dog en tilvænningsperiode, hvor føreren skal lære at navigere i de digitale menuer og funktioner. Rummeligheden og komforten i kabinen gør ID.4 til en ideel bil for lange rejser, hvor både fører og passagerer kan nyde turen i et støjsvagt og behageligt miljø. Denne kombination af teknologi, design og funktionalitet gør ID.4’s interiør til et af de mest indbydende og fremadskuende på markedet.

    På Vejen

    ID.4 udmærker sig med en fin balance mellem komfort og dynamik. Dens faste affjedring og præcise styring bidrager til en engageret køreoplevelse, især i baghjulstrukne versioner. Bilens lave tyngdepunkt og elektriske drivlinje sørger for jævn og umiddelbar acceleration, selvom dens præstationer på motorvejen er mere tilstrækkelige end spændende.

    Rivalerne

    ID.4’s pris starter omkring 354.995 kr., hvilket placerer den konkurrencedygtigt i segmentet for elektriske SUV’er. Når det kommer til pris i forhold til kvalitet, vurderes ID.4 til at levere exceptionel værdi, hvilket gør den til et attraktivt valg for familier, der ønsker en praktisk og sikker elbil.

    Hvad Er Dommen?

    Volkswagen ID.4 er en overbevisende elbil, der scorer højt på familievenlighed, køreglæde og sikkerhed. Mens den kommer med visse forbehold, såsom et komplekst infotainmentsystem og støjniveau, står dens positive egenskaber stærkt i et konkurrencepræget marked. For familier eller individuelle købere, der søger en alsidig og sikker elbil, fremstår ID.4 som et stærkt valg.

    Officielle hjemmeside: Udforsk det store udvalg af VW modeller og få prisen – Volkswagen

    FAQ – VW ID.4

    Hvor lang er ID.4’s rækkevidde?

    ID.4 tilbydes med to batteristørrelser, 52 eller 77 kWh, hvilket giver en officiel rækkevidde på op til 520 km under optimale forhold.

    Hvordan er opladningsmulighederne?

    Med en maksimal opladningskapacitet på 135 kW for hurtigladning, ligger ID.4 bag konkurrenterne som Kia EV6 og Hyundai Ioniq 5, men tilbyder stadig solid opladningsperformance.

    Er ID.4 god værdi for pengene?

    Ja, ID.4 vurderes til at tilbyde exceptionel kvalitet for prisen, med en god balance mellem funktioner, sikkerhed og køreegenskaber.

    Læs også: Volkswagen ID.3 Anmeldelse 2024